Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-02@09:34:18 GMT

بی باک: بگویند برو، دشمن فدراسیون نمی شوم

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۲۳۲۱۵

بی باک: بگویند برو، دشمن فدراسیون نمی شوم

به گزارش وانانیوز، نشست خبری کادرفنی تیم های ملی بانوان و مردان تکواندو کشورمان امروز چهارشنبه (14 تیرماه) از ساعت 10 تا 12 به منظور بررسی عملکرد تیم‌های ملی در بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان با حضور اصحاب رسانه در سالن کنفرانس خانه تکواندو برگزار شد.

بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2017 به مدت یک هفته در "موجو" کره‌جنوبی برگزار و تیم ملی تکواندوی کشورمان عنوان سومی این دوره از رقابت ها را در جدول رده بندی امتیازی کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع تیم ملی تکواندوی ایران که سال 2015 عنوان قهرمانی مسابقات جهانی را کسب کرده بود، در این دوره از رقابت‌ها با ناکامی روبرو شد و علاوه بر از دست دادن عنوان قهرمانی در سکوی سوم مسابقات قرار گرفت. همچنین در بخش زنان کیمیا علیزاده توانست بار دیگر در این میدان تاریخ ساز شده و نخستین مدال نقره تاریخ تکواندو بانوان در مسابقات جهانی را کسب کند.

البته در این نشست خبری محمدپولادگر رئیس فدراسیون تکواندو حضور نداشت و فقط کادر فنی با حضور در این نشست خبری جوابگوی اصحاب رسانه بود.

در ابتدای این نشست احسنی فروز، دبیر فدراسیون تکواندو گفت: امروز قرار است در مورد مسائل روز تکواندو صحبت کنیم. در این چند روز گذشته تحلیل‌ها و صحبت‌های متفاوتی را درباره مسابقات جهانی تکواندو شاهد بودیم. خوشحالیم که انتظارات از تکواندو در حدی بالا رفته است که مردم و کارشناسان جز قهرمانی جهان از این رشته چیز دیگری نمی‌خواهند؛ این بسیار خوب است. دهه شصت تکواندو ورزش شناخته شده‌ای در ایران نبود و به عنوان کاراته کره‌ای شناخته می‌شد، اما در سال‌های اخیر همواره جزء مدال‌آوران بوده است.

حسنی‌فروز در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: برای موفقیت تکواندو همه خانواده تکواندو هر کسی به میزان سهم خود تلاش کرده تا تکواندوی ایران به عناوین مختلفی برسد. ما 8 رکورد و 8 افتخار را در عرصه ورزش‌های کشور به نام خود ثبت کردیم. فدراسیون تکواندو سالهای پیاپی بر اثر ارزیابی وزارت ورزش، فدراسیون اول کشور انتخاب شده یا جزو فدراسیون‌های اول بوده است. همه این موفقیت‌ها حاصل تلاش اعضای خانواده تکواندو است و باعث شده حالا انتظار‌ها از این ورزش بالاتر برود.

وی در ادامه افزود: مسئولان فدراسیون تکواندو همیشه تلاش کرده‌اند تا بهترین نتیجه کسب شود. به هر حال اگر یک روز قهرمانی کسب شود تضمینی وجود ندارد که همواره قهرمانی تکرار شود. در سابقه ورزشی هم این اتفاق نخواهد افتاد. هیچ کسی در دنیا بیکار ننشسته و همه در حال کار و فعالیت هستند. همه تلاش می‌کنند تا در این میدان سنگین نتیجه کسب کنند.

بی باک: دکتر هادی پور را احیا کرد

در ادامه مهدی بی باک سرمربی تیم ملی تکواندو صحبت کرد و گفت: ابتدا باید بگویم که در بین 183 کشور توانستیم 46 امتیاز و عنوان سومی جهان را کسب کنیم. فکر می‌کنم در بدترین حالت می‌توانستیم نایب قهرمان جهان شویم، اما اتفاقاتی در مسابقات رخ داد که باعث شد باز هم در طول این 19 سال روی سکو قرار بگیریم. من قبل از هر چیزی می‌خواهم در مورد تک تک بچه‌ها توضیح دهم.

سرمربی تیم ملی در مورد آرمین هادی‌پور گفت: هادی‌پور بعد از 4 مسابقه خوب حریفان خود را شکست داد و پس از بازی سنگین مقابل تایلند به مصاف حریف کره‌‌ای خود رفت. او سه دوره طلای جهان را کسب کرده بود و در ادامه برای رسیدن به فینال با نماینده ایتالیا بازی کرده بود اما هادی‌پور با تایلند بازی کرد که یک دیدار بسیار سنگینی بود. آرمین بدون استراحت وارد زمین شد و این اتفاق در فینال تأثیر زیادی داشت. مسعود حجی‌زواره با توجه به اتفاقی که در مقابل بازی مصر برای او رخ داد در حق او کم‌ لطفی کردند. او یکی از روزهای خوب خود را سپری می‌کرد. اگر امتیاز کسب شد پر از خطا بود. مسعود 8 امتیاز از حریف خود پیش افتاده بود و با توجه به اتفاقی که برای او رخ داد، بی‌هوش شد. پزشک مسابقات آمد و او را احیا کرد و خدا را شکر او حالا در بین ما است. برخی‌ها گفتند که او تمارض کرده او 3.5 ساعت حافظه کوتاه‌مدت خود را از دست داده بود. پزشک نامه داد که او نمی‌تواند در مسابقات بعدی بازی کند اگر مسعود بازی می‌کرد، طلا می‌گرفت و ما نایب قهرمان بودیم.

بی‌باک در مورد یعقوبی گفت: در حق او کم‌لطفی کردند. او بازی سنگینی با بلژیک داشت و بعد از آن بلافاصله وارد زمین شد و به مصاف حریف خود رفت. حریف یعقوبی سه مدال طلا را کسب کرده بود. او با آن همه خستگی توانست بازی نزدیکی انجام دهد. فرزاد عاشورزاده هم سه بازی را با اقتدار برد و مقابل حریف روسی تا 30 ثانیه آخر جلو بود. بازیکن اشتباه می‌کند. او 8 ماه داخل زمین نبود در یونان هم به خاطر اینکه نماینده رژیم اشغالگر قدس حریف او بود بازی نکرد. اما مسابقات او در کره جنوبی خوب بود. سجاد مردانی بعد از دو برد مسابقات را به قهرمانی المپیک واگذار کرد او خیلی زحمت کشید و تا جایی که توان داشت، تلاش کرد. سعید رجبی دور نخست حریف خود را شکست داد و مقابل روسیه به دلیل کمبود تجربه بازی را واگذار کرد. میرهاشم حسینی جوان خوشنام و خوش قد و بالای تیم ملی است، در روزی که همه چیز به ضرر ایران بود توانست با قدرت پیروز شود.

*احسنی فروز: تکواندو از نگاه وزارت ورزش، فدراسیون اول کشور انتخاب شده

احسنی‌فروز در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: برای موفقیت تکواندو همه خانواده تکواندو هر کسی به میزان سهم خود تلاش کرده است تا تکواندوی ایران به عناوین مختلفی برسد. ما 8 رکورد و 8 افتخار را در عرصه ورزش‌های کشور به نام خود ثبت کردیم. فدراسیون تکواندو سالهای پیاپی بر اثر ارزیابی وزارت ورزش، فدراسیون اول کشور انتخاب شده یا جزو فدراسیون‌های اول بوده است. همه این موفقیت‌ها حاصل تلاش اعضای خانواده تکواندو است و باعث شده حالا انتظار‌ها از این ورزش بالاتر برود.

وی در ادامه افزود: مسئولان فدراسیون تکواندو همیشه تلاش کرده‌اند تا بهترین نتیجه کسب شود. به هر حال اگر یک روز قهرمانی کسب شود تضمینی وجود ندارد که همواره قهرمانی تکرار شود. در سابقه ورزشی هم این اتفاق نخواهد افتاد. هیچ کسی در دنیا بیکار ننشسته و همه در حال کار و فعالیت هستند. همه تلاش می‌کنند تا در این میدان سنگین نتیجه کسب کنند.

حسنی‌افروز در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد:‌اگر ما از افتخارات فدراسیون صحبت می‌کنیم این نیست که فدراسیون مثل کبک سرش را زیر برف کرده بلکه ما همه چیز را می‌بینیم و برای موفقیت آن تلاش می‌کنیم.

در ادامه نشست خبری، احسنی‌فروز دبیر فدراسیون تکواندو که در ابتدای صحبت‌های خود مدعی شد که تکواندو در سالهای خیلی دور نتایج خوبی را گرفته است و نتایج گذشته را با امروز مقایسه می‌کرد یکی از خبرنگاران در سؤال از او که چرا شما تکواندوی دهه 60 را با تکواندوی امروز مقایسه می‌کنید،‌گفت: من مقایسه نکردم و می‌خواستم موفقیت‌ها را بگویم که تکواندو زمانی که ورزش در کشور شناخته شده نبود حالا موفقیت‌های زیادی را کسب کرده است.

در ادامه نشست خبری احسنی فروز دبیر فدراسیون تکواندو در پاسخ به این سؤال که چرا پولادگر در فرودگاه با خبرنگاران مصاحبه نکرد و امروز با توجه به اینکه نشست مسئولان فدراسیون و کادر فنی برگزار نشد باز هم در این جلسه حضور ندارد، گفت: پولادگر با توجه به اینکه با تأخیر پرواز کرده بود نتوانست در حضور اصحاب رسانه باشد امروز هم بنا به دلایلی نتوانستند حضور داشته باشند. به هر حال حضور اصلی بحث مسائل فنی است که کادر فنی در این جلسه حضور دارد.

* بی‌باک: در بدترین حالت فکر می‌کردیم که نایب قهرمان جهان شویم

مهدی بی‌باک سرمربی تیم ملی تکواندو در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: ابتدا باید بگویم در بین 183 کشور توانستیم 46 امتیاز کسب کنیم و عنوان سومی را به دست آوردیم. فکر می‌کنم در بدترین حالت بتوانیم نائب قهرمان شویم اما اتفاقاتی که در مسابقات رخ داد باعث شد روی سکوی سوم قرار بگیریم. من قبل از هر چیزی می‌خواهم در مورد تک تک بچه‌ها توضیح دهم.

سرمربی تیم ملی در مورد آرمین هادی‌پور گفت: هادی‌پور بعد از 4 مسابقه خوب حریفان خود را شکست داد و پس از بازی سنگین مقابل تایلند به مصاف حریف کره‌‌ای خود رفت. او سه دوره طلای جهان را کسب کرده بود و در ادامه برای رسیدن به فینال با نماینده ایتالیا بازی کرده بود اما هادی‌پور با تایلند بازی کرد که یک دیدار بسیار سنگینی بود. آرمین بدون استراحت وارد زمین شد و این اتفاق در فینال تأثیر زیادی داشت. مسعود حجی‌زواره با توجه به اتفاقی که در مقابل بازی مصر برای او رخ داد در حق او کم‌ لطفی کردند. او یکی از روزهای خوب خود را سپری می‌کرد اگر امتیاز کسب شد پر از خطا بود. مسعود 8 امتیاز از حریف خود پیش افتاده بود و با توجه به اتفاقی که برای او رخ داد بی‌هوش شد. پزشک مسابقات آمد و او را احیا کرد و خدا را شکر او حالا در بین ما است. برخی‌ها گفتند که او تمارض کرده او 3.5 ساعت حافظه کوتاه‌مدت خود را از دست داده بود. پزشک نامه داد که او نمی‌تواند در مسابقات بعدی بازی کند اگر مسعود بازی می‌کرد طلا می‌گرفت و ما نایب قهرمان بودیم.

بی‌باک در مورد یعقوبی گفت: در حق او کم‌لطفی کردند، او بازی سنگینی با بلژیک داشت و بعد از آن بلافاصله وارد زمین شد و به مصاف حریف خود رفت. حریف یعقوبی سه مدال طلا را کسب کرده بود. او با آن همه خستگی توانست بازی نزدیکی انجام دهد. فرزاد عاشورزاده هم سه بازی را با اقتدار برد و مقابل حریف روسی تا 30 ثانیه آخر جلو بود. بازیکن اشتباه می‌کند. او 8 ماه داخل زمین نبود در یونان هم به خاطر اینکه نماینده رژیم اشغالگر قدس حریف او بود بازی نکرد. اما مسابقات او در کره جنوبی خوب بود. سجاد مردانی بعد از دو برد مسابقات را به قهرمانی المپیک واگذار کرد او خیلی زحمت کشید و تا جایی که توان داشت تلاش کرد. سعید رجبی دور نخست حریف خود را شکست داد و مقابل روسیه به دلیل کمبود تجربه بازی را واگذار کرد. میرهاشم حسینی جوان خوشنام و خوش قد و بالای تیم ملی است، در روزی که همه چیز به ضرر ایران بود توانست با قدرت پیروز شود. روز آخر هم عرفانیان که یکی از آینده‌داران این رشته است توانست خلأ ورزش را پر کند. بازی را خیلی پایاپای پیش رفت و کم‌تجربگی باعث باخت او شد. در کل تمام حریفانی که ما به آنها بازی را واگذار کردیم همه به فینال رسیدند و این نشان می‌دهد ما قرعه سختی داشتیم.

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به اینکه چرا اتفاقات خوب تکواندو را کسی نمی‌گوید،‌گفت: در این مسابقات آیا هیچ اتفاق خوبی برای ما رخ نداد؟ آیا دو نفر از جوانان ما که با 19 سال و 23 سال داشتند به فینال آمدند اتفاق خوبی نبود؟ آیا اتفاقی که برای حجی‌زواره افتاد اتفاق خوبی نبود؟ من سه ماه تیم را تحویل گرفتم همه شاهد هستند چقدر بچه‌های ما خوب بودند با هم می‌ خندیدند و با هم گریه می‌کردند. ما از کدام مربی در طول تاریخ تکواندوی ایران دیده‌ایم که بعد از سه ماه انتظار کسب نتیجه داشته باشیم. برخی‌ها می‌گویند بی‌باک فرار رو به جلو می‌کند این درست نیست ما از روز دوم در ایران شاهد بودیم که ما را تخریب کردند آیا این خوب است که فردی بیاید در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی در طول مسابقات صحبت کند؟ ما می‌توانستیم بیشتر از این به تیم ملی امید بدهیم.

بی‌باک در مورد کادر فنی تیم ملی، گفت: افشار و نصر از قهرمانان جهان و نایب‌قهرمان جهان هستند افشار تجربه مربی‌گری جهان، جام جهانی و گرندگریس را دارد. او خود از قهرمانان بزرگ تکواندو است، نصر آزادانی هم که از قهرمانان جهان است و سابقه خوبی در تیم‌های ملی داشت. پس من باید از چه کسی در کادر فنی خودم استفاده می‌کردم؟ اگر استفاده نکنیم می‌گویند چرا استفاده نمی‌کنند و وقتی استفاده می‌کنیم باز هم انتقاد می‌شود. به هر حال من از این دو عزیز تشکر می‌کنم. فدراسیون هم هر چه در توان داشت به ما کمک کرد.

* بی‌باک: من مربی بی تجربه ای برای تیم ملی نبودم

سرمربی تیم ملی تکواندو در ادامه صحبت‌های خود،‌گفت: بنده 12 سال عضو تیم ملی بودم در هر مسابقه‌ای به غیر از المپیک مدال کسب کردم، 4 سال مربی تیم ملی بزرگسالان بودم در مسابقات المپیک، بازی‌های آسیایی، جهانی، گرندگری حضور داشتم، سال 2014 جزو 5 کاندید نفر برتر دنیا بودم. به عنوان بهترین کوچ دنیا. این موضوع را نمی‌خواستم بگویم اما ناچار شدم که بگویم. پس این موضوع نشان می‌دهد که من مربی بی‌تجربه‌ای نبودم.

وی در مورد دلایل نبودن مهدی خدابخشی در تیم ملی، گفت: برای همه ما اخلاق باارزش‌تر از مدال است، برای بنده و کادر فنی و فدراسیون اخلاق برتر بوده است. تمام شرایط را برای بازیکنان در انتخابی برگزار کردیم. خدابخشی در حضور 40 تا 50 نفر همه ما را به خنده گرفت و رفت اما شاهدیم از باخت بچه‌ها خوشحالی می‌کند. برای من یک تیم و انسجام مهم است حالا یک یا دو بازیکن بخواهند انسجام را از ما بگیرد نمی‌شود چرا، چون نتیجه برایمان مهم است. هر کسی که آماده باشد ما استفاده می‌ کنیم تا افتخارآفرینی کند. که در ورزش بازیکن به مربی دستور بدهد فاتحه آن ورزش را باید بخوانیم.

در ادامه نشست خبری، مهدی بی‌باک در واکنش به سؤال یکی از خبرنگاران که مدعی شد اصحاب رسانه با تیم ملی تکواندو به دلایل نامعلومی مدتها بود که ارتباطشان قطع بود، گفت: در مورد عدم ارتباط خبرنگاران با تیم ملی باید مسئولان روابط عمومی جوابگو باشند. من قبل از اردوها پاسخگو بودم در طول سه ماهی که در اردو بودیم فکر می‌کنم باید اطلاع‌رسانی بهتر می‌شد روابط عمومی باید در مورد این موضوع توضیح دهد.

وی در پاسخ به این سؤال که شنیده می‌شود علیرضا نصر روی سکوها بوده و خیلی کم کوچ کرده آیا این موضوع صحت دارد، گفت: علیرضا نصر روزهایی که من کوچ می‌کردم او بالا بود و مسابقات را آنالیز می‌کرد. افشار هم بچه‌ها را آماده می‌کرد. اگر کوتاهی در مورد اطلاع‌رسانی بوده بنده عذرخواهی می‌کنم.

بی‌باک در ادامه نشست خبری اظهار داشت: در رابطه با انتخابی وزن یک باید توضیحاتی را بدهم. آرمین در تمام مسابقات اول شد در انتخابی درون اردویی اول شد و در تورنمنت یونان هم نتیجه گرفت. در انتخابی اول بچه‌ها عملکرد خوبی داشتند و نظم آنها هم برای من مهم بود. فرزان عاشورزاده بعد از اینکه تصمیم گرفت در وزن 62 کیلوگرم مبارزه کند محمد کاظمی در انتخابی دور اول مسابقات شکست خورد او را از لحاظ شخصیتی قبول دارم. او را دعوت کردم و در مسابقات کشورهای بازی‌های اسلامی نیز بازی را واگذار کرد. در وزن سوم میرهاشم حسینی تمام قهرمانان جهان و المپیک را شکست داد در وزن چهارم هم یعقوبی در یونان اول شد و مسعود حجی زواره نیز به دلیل شکستگی دست دیگر مسابقه ندارد اما بهنام اسبقی در اردوهای تیم ملی حاضر نشد و روز شروع اردوها با من تماس گرفت که من می‌خواهم خانه‌ام را درست کنم بنده به اسبقی گفتم یا اولویت شما باید حضور در اردوهای تیم ملی باشد یا ساخت خانه‌ات. اگر ساخت خانه شما مهم است پس به کارت برسد البته بعد از آن تماس یک ارتباط دیگری گرفت و یک شانس دیگر به او دادیم و دیدیم که در تورنمنت یونان باخت. اما مسعود حجی زواره در تورنمنت یونان یک بازی را برد و به دلیل شکستگی دستش دیگر نتوانست مبارزه کند اما اسبقی حذف شد.

بی‌‌باک در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد:‌ امیرحسین ساسان هم بازی اول را واگذار کرد و در آینده قطعاً می‌تواند خوب باشد. ما در دو وزن 6 و 7 قرار شد انتخابی برگزار کنیم سعید رجبی، پوریا عرفانیان جوان را داشتیم. خدابخش ابتدا برای بازی در این وزن انصراف داد فدراسیون از من خواست دوباره انتخابی برگزار کنم خدابخشی آمد وسط زمین همه را با لبخند به تمسخر گرفت. هرچند باخت دلیل نیامدن او بود. من پدرکشتی با او ندارم. او را دعوت کردم اما در مسابقات یونان با اختلاف 7 تا8 امتیاز به حریف خود باخت. در وزن هشتم ما کسی را نداشتیم که بخواهد با سجاد مردانی انتخابی بخواهد بدهد. من از خدایم بود که یک نفر باشد تا سجاد یک مقدار ترس داشته باشد.

وی در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد:‌همه می‌گویند بی‌باک 4 سال با مقانلو کار کرده است آقایان من با طرز فکر مقانلو کار کردم که می‌گویند تکواندو نتیجه ضعیفی گرفته قبول ندارم بعد از المپیک قهرمان جهان شدیم و در بازی‌های آسیایی نتایج خوبی کسب کردیم. در تمام گرندپری‌ها خوب نتیجه گرفتیم.

بی‌باک در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: حجی زواره، عاشورزاده، مردانی با قبل تغییر کردند مسعود حجی‌زواره 90 درصد با قبل فرق کرده است خیلی‌ها می‌گویند مربی به حجی‌زواره گفته که از روی زمین بلند نشود و این بی‌انصافی است. می‌گویند تیم باید قهرمان جهان می‌شد و این فشار روحی است. تیمی که 3 ماه کار کرده چرا باید قهرمان جهان شود. بازیکنانما هیچ مشکلی بدنی نداشتند.

بی باک: بگویند برو، دشمن فدراسیون نمی شوم

وی در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود بازیکنان تیم ملی شما را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کردند آیا این موضوع صحت دارد، گفت: من به هیچ عنوان با کسی لابی نکردم خانه‌ای نشسته بودم و گفتند که سرمربی تیم ملی شده‌اید و حالا هم یک ماه دیگر مسابقات گرندپری را پیش‌رو داریم و باید اشکالاتی که داریم را رفع کنیم. در حال حاضر به قدری روی من فشار است که شاید بازیکنان جوانی داریم را به مسابقات نتوانم ببرم. در حال حاضر باید بگوییم من هیچ وابستگی به کارم ندارم اگر فدراسیون بگوید می‌روم از فردا هم دشمن فدراسیون نمی‌شوم. در برخی مواقع این مسائل را دیده‌ایم.

بی‌باک در ادامه گفت: لیگ ما در حال حاضر به تیم ملی کمک نمی‌کند ما باید مربیان‌مان را با علم روز دنیا آشنا کنیم و حتی از بازیکنان خارجی در لیگ استفاده کنیم. اروپایی‌ها در هر هفته 5 بازی می‌کنند و یکی از دلایل پیشرفت اروپایی‌ها و روسی‌ها همین است.

وی در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد:‌آیا این تیم که من در اختیار گرفتم قهرمان جهان بود؟ به من تیمی را تحویل دادند که در جام جهانی هفتم و هشتم شده بود اگر قرار بود با طرز فکر مقانلو کار کنم خوب چه دلیلی داشت من بیاییم با او کار می‌کردند. من در آن مقطع که با مقانلو بودم خیلی چیزها یاد گرفتم و نتایج خوبی هم گرفتم.

در ادامه نشست خبری کمرانی سرمربی تیم ملی در واکنش به این سؤال که چرا صحبت‌های شما و کیمیا علیزاده در مورد جراحی تناقض دارد، گفت: کیمیا خیلی خسته بود او می‌گوید که نمی‌خواهم فکر کنم یعنی همان یک ماه دیگر قرار است جراحی شود او بعد از تمرینات پیش از مسابقات 4 فیزیوتراپی می‌رفت در حال حاضر پزشک او بعد از جواب آزمایش ام‌ار‌ای تشخیص می‌دهد چه زمانی جراحی او نیاز است.

بی‌باک در پاسخ به این سؤال که گویا اسامی برخی از بازیکنان برای اعزام به مسابقات گرندپری حذف شد، گفت: در گذشته افراد در لیست گرندپری بودند اما وقتی بازیکنی تا یک سال دیگر به دردمان نمی‌خورد باید چکار کنیم بازیکنی که 31 سال دارد ما نمی‌توانیم تا المپیک 2020 روی او حساب کنیم. هر کسی در گرندپری به تیم ملی کمک کند ما روی او برنامه‌ریزی می‌کنیم ما هیچ کس را از لیست حذف نمی‌کنیم.

بی‌باک در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد: برخی از بازیکنان گفته‌اند بی‌باک شرایط هدایت تیم ملی را نداشته است آیا شما با کسی که با سرمربی تیم ملی چنین رفتاری می‌کند و در رسانه‌ها این صحبت‌ها را مطرح می‌کند، کار می‌کنید؟ پدر بازیکن در سالن هر چیزی که لایق خودش بود را به من گفت آیا شما می‌توانید با او کار کنید. هر کسی که بتواند در شیاپچانک کار کند در تیم ملی است.

وی در پاسخ به سؤال فارس که آیا با تیم ملی همکاری خواهید کرد یا خیر، گفت: امروز کمیته ملی تشکیل می‌شود هنوز از هیچ چیزی خبری ندارم اگر نخواستند می‌روم اگر خواستند در خدمت تیم ملی کشورم هستم و اگر بتوانم به تیم ملی کمک می‌کنم اگر هم رفتم اما دشمن فدراسیون نمی‌شوم..

بی‌باک در ادامه صحبت‌های خود عنوان کرد:‌قبل از اعزام بچه‌ها می‌گویند باید تیم قهرمان جهان شود برچه اساسی؟ براین اساس که همه چیز منظم بوده است الان ما روی سکوی جهان قرار گرفتیم و کار کمی نیست از بازیکنان سؤال کنید آیا مشکل آنها صحبت‌های من قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی است؟ همه بچه‌ها می‌گفتند ما د ست داریم قهرمان جهان شویم. من هم می‌گفتم باید تلاش کنیم تا نتیجه بگیریم. اتفاقات بدی برای ما رخ داد در غیر این صورت ما الان نایب قهرمان جهان بود.

وی در واکشن به این سؤال که گفته می‌شود گفته می‌شود مهدی بی‌باک در شورای فنی تنها با 3 رأی سرمربی تیم ملی شده است آیا این موضوع صحت دارد، گفت:‌ در شورای فنی 3 سرمربی برای مسابقات قرار بود انتخاب شوند نظر شورای فنی به کمیته فنی منتقل می‌شد و قرار نبود کسی رأی بدهد من 10 رأی آوردم در مجموع رأی‌گیری که انجام شد و تصمیم نهایی گرفته شد من هم اگر می‌رفتم لابی می‌کردم و قول مربیگیری می‌دادم 11 رأی می‌گرفتم و حتی شاید 14 رأی می‌گرفتم.

وی در مورد صحبت‌های بهنام اسبقی گفت: اسبقی در جام جهانی می‌خواست خداحافظی کند او مثل بردار من است. روزی که مصاحبه کرد یک کلمه حرف نزده بود. من به هیچ عنوان برای تیم ملی رفیق‌بازی نکردم. اینکه می‌گویند من خیلی زود مربی شدم باید به این نکته اشاره کنم ذوالقدر در 30 سالگی مربی شد. ما تمام موهای‌مان را در تکواندو سفید کردیم و البته ادعایی نداریم. بچه‌ها بعضی‌ها دچار شکست شدند اما ما برنامه‌ریزی برای بازگشت آنها داشتیم و اعتماد به نفس آنها دوباره بازگشت.

بی‌باک در ادامه صحبت‌های خود گفت: ما در حال حاضر هم نمی‌توانیم نتیجه بگیریم مسابقات گرندپری پیش‌رو است و باید سرمایه‌گذاری کنیم.

کمرانی: در ادوار گذشته بازیکنان در اولین بازی می‌باختند

در ادامه نشست خبری سرمربی تیم بانوان اظهار داشت: حضور خوبی در این مسابقات داشتیم ما یک تیم کامل و جوان را داشتیم میانگین سنی بچه‌های اعزامی به مسابقات 18 سال بود با این حال نتیجه خوبی داشتیم. با 6 شرکت‌کننده عنوان یازدهمی را در بین کشورهای حاضر در این مسابقات را کسب کردیم. تیم انگلیس با تمام بازیکنان المپیکی خود پنجم شد. پس فکر می‌کنم عملکرد تیم ما خوب بوده است.

کیانی 4 بازی سنگین داشت نماینده سرسخت فرانسه را هم شکست داد. مقابل صربستان به خاطر آسیب‌دیدگی از ناحیه پا و کم‌تجربگی که داشت نتوانست خودش را

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ

به گزارش خبرنگار مهر، بالاخره پس از کش و قوس فراوان و گمانه‌زنی‌های بسیار فدراسیون کشتی وضعیت حسن یزدانی را برای وزن ۸۶ کیلوگرم مشخص کرد. پیش از این صحبت از بازگشت کامران قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم و رقابت او با حسن یزدانی مطرح شده بود، اما فدراسیون کشتی اعلام کرد «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ‌دار مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی‌پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم برای مسابقات المپیک پاریس خواهد بود»

پیش از این، گمانه‌زنی در مورد اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت مجارستان بود که این بیانیه برخلاف گمانه‌زنی‌های قبل بود و حالا قرار است یزدانی به تنهایی راهی بوداپست شود. مسابقاتی که از حیث کیفیت و کمیت اهمیت زیادی برای کشتی ایران دارد و وضعیت حسن یزدانی را آشکار خواهد کرد. یزدانی که در تمامی این سال‌ها تنها مقابل دیوید تیلور آمریکایی کم می‌آورد و نمی‌توانست او را شکست دهد، حالا فرصتی پیدا کرده که در نبود این حریف دیرینه و سنتی در پاریس، طلای المپیک را از آن خود کند البته به شرطی که کتف مصدومش با او سر سازگاری داشته باشد و بتواند در کشتی گرفتن همراهی‌اش کند.

تکلیف کامران قاسمپور چه می‌شود؟

پس از اعلام بیانیه فدراسیون کشتی در مورد حسن یزدانی، بدون شک مهم‌ترین سوالی که برای علاقمندان به کشتی مطرح شد، جای خالی کامران قاسمپور است، او که سال گذشته مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی هانگژو را به دلیل مصدومیت از دست داد، در تلاش است تا سال ۲۰۲۴ را با مدال‌های خوش رنگ سپری کند. پیش از این هم صحبت از بازگشت او به وزن ۸۶ کیلوگرم مطرح شده بود. کامران که سال‌ها در وزن ۸۶ کیلوگرم پشت سر حسن یزدانی بود و پس از مدتی به ناچار تغییر وزن داد، حالا فرصت مناسب پیدا کرده تا در این وزن خودش را نشان دهد، به همین خاطر به نظر می‌رسد او منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است. البته قاسمپور براساس چرخه انتخابی تیم ملی با وزن ۹۷ کیلوگرم به اردوی تیم ملی دعوت شده و اگرچه صحبت از تغییر وزن او و بازگشتش به ۸۶ کیلوگرم مطرح شد اما هیچ زمانی این موضوع از سوی کادر فنی به صورت رسمی اعلام نشد.

البته طبق چرخه انتخابی تیم ملی، اگر کامران قاسمپور در وزن ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به طور کامل از دست خواهد داد، چرا که همه مدعیان در دو وزن در سال المپیک خود را محک می‌زنند و کامران نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه انتخابی در وزن ۹۷ کیلوگرم، خود را در وزن ۸۶ کیلوگرم هم محک بزند چرا که در صورت حضور ناموفق باید با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مسابقه انتخابی بدهد و در صورت بردن این حریف جوان راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی می‌شود.

اگر کتف یزدانی یاری نکند....

از همان زمانی که حسن یزدانی کتف مصدومش را به دست جراحان سپرد، حضور او در المپیک در هاله از ابهام قرار گرفت. به گفته علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی جراحی کتف در ایران سابقه خوبی ندارد و در ٢٠ سال گذشته هیچ پزشکی در ایران نتوانسته ورزشکاری را از کتف جراحی کرده، او را به شرایط آماده بازگرداند. دبیر همچنین تأکید کرد که جراحی‌ها برای زانو نتیجه بخش بوده اما کتف نه. خود او در دوره‌ای که کشتی می‌گرفت از کتف جراحی داشت و همین موضوع عامل ناکامی او در المپیک شد.

صحبت‌های رییس فدراسیون کشتی در آن زمان بیشتر از قبل، حضور یزدانی برای المپیک پاریس را در هاله‌ای از ابهام قرار داد. دبیر همچنین در تازه‌ترین اظهار نظر خود در خصوص برگزاری انتخابی بین حسن و کامران گفت: «قطعاً هر تصمیمی که به نفع تیم ملی کشتی کشور باشد،می‌گیرم. درباره وزن ۸۶ کیلوگرم هر احتمالی وجود دارد. اینکه حسن آقا انتخاب شود و اینکه کشتی انتخابی بگذاریم، همه چیز به وضعیت کتف حسن آقا بستگی دارد. ما بر اساس وضعیت حسن تصمیم می‌گیریم، اما حتماً اشتباهی که دوره خود من شد و بدون تست به المپیک رفتم را نباید بگذاریم تکرار شود. باید حسن بخاطر خودش هم که شده تست شود.»

وی با بیان اینکه کتف حسن از ۳ جا جراحی شده و عمل ساده‌ای نبوده است، تاکید کرد:«دکتر گفته بود ۴ ماهه روی تشک می‌آید، اما بعد گفتند اردیبهشت به تمرینات بازمی‌گردد. من خودم کتف عمل کرده‌ام. بعد از عمل کتف باید بتوانی کشتی تمرین کنی. باید اول ببینیم وضعیت حسن چگونه است.»

با توجه به این صحبت‌ها، همچنان وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک مبهم است اما نکته قابل توجه این بود که در چرخه اعلام شده در وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسمپور در بند دوم عنوان شده است «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.» با توجه به این بند می‌توان این طور نتیجه گرفت در صورتی که کتف حسن یزدانی با او همراهی نکند، کامران قاسمپور می‌تواند ملی‌پوش وزن ۸۶ کیلوگرم باشد.

حضور یزدانی در تورنمنت مجارستان تصمیم درستی است؟

تورنمنت مجارستان روزهای ۱۷ تا ۲۰ خرداد برگزار می‌شود، در این مسابقه روس‌ها با سه نماینده حضور پیدا می‌کنند تا تکلیف نفر اول آنها در المپیک مشخص شود، در کنار آن «آرون بروکس» آمریکایی که موفق به شکست «دیوید تیلور» شد هم در این مسابقات شرکت می‌کند. با توجه به سطح بالای تورنمنت مجارستان برخی اهالی کشتی معتقدند اعزام یزدانی به این مسابقات ریسک بزرگی به حساب می‌آید، او ۹ ماه است که به صورت جدی کشتی نگرفته و دوران نقاهت خود را سپری می‌کرده و درست است که چند روزی تمرینات خود را در مازندران پیگیری می‌کند اما هنوز وضعیت کشتی‌گرفتنش مشخص نیست و شاید حضور در این مسابقه سخت، پیش از المپیک باعث تشدید مصدومیتش شود. از نظر اهالی کشتی شاید بهتر باشد یزدانی در یک مسابقه سطح پایین‌تر که همزمان در ایتالیا برگزار می‌شود، محک بخورد تا از تشدید مصدومیتش جلوگیری شود، اما در نهایت کادر فنی و فدراسیون کشتی چنین تصمیم گیرنده هستند.

چیزی که مسلم است اینکه کشتی ایران با شرایط جدید در وزن ۸۶ کیلوگرم شانس زیادی برای کسب مدال طلای المپیک دارد. در این وزن «دیوید تیلور» مدعی که پنج بار موفق به شکست حسن یزدانی شده حضور ندارد و فرصت خوبی برای کشتی ایران به وجود آمده تا در المپیک پاریس، به مدال طلای این وزن برسد. مدالی که فرقی نمی‌کند با حسن یزدانی یا کامران قاسم‌پور محقق شود چرا که هر دو این کشتی‌گیر جزو برترین‌ها به حساب می‌آیند.

یزدانی را به تنهایی اعزام می‌کنند که کار گره نخورد

ابراهیم جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره تصمیم کادر فنی برای اعزام حسن یزدانی به تورنمنت مجارستان گفت: به نظرم این تصمیم درستی نبود. باید حسن یزدانی به همراه کامران قاسمپور هر دو به مسابقات مجارستان اعزام می‌شدند. کادر فنی قصد دارد وضعیت جسمانی یزدانی را زیر نظر بگیرد که اگر خدای نکرده کتف او یاری نکرد بتواند کامران قاسمپور را جایگزین او کند. اما نیاز بود خود کامران هم محک بخورد. اگر از بین آن‌ها یک نفر اول می‌شد که چه بهتر اما اگر این اتفاق رخ نمی‌داد هر دو باید با هم مسابقه می‌دانند و بالاخره تکلیف مشخص می‌شد.

وی گفت: چه ایرادی داشت اگر هر دو مسابقه رودررو با هم می‌دانند؟ یزدانی اگر در این مسابقات حتی بد هم کار کند باز به عنوان کشتی‌گیر المپیکی انتخاب می‌شود و با قاسمپور کشتی نمی‌گیرد. آن‌ها دقیقاً این برنامه را پیاده کردند که کار گره نخورد و بتوانند راحت تصمیم بگیرند. حسن یزدانی امتحان خودش را بارها پس داده و تنها مشکل او «دیوید تیلور» بود که خوشبختانه در این المپیک هم حضور ندارد. اگر کتف او یاری کند قطعاً کشتی‌گیر المپیکی تیم ملی خواهد بود.

کامران قاسم‌پور مدت‌هاست در آب نمک است!

کارشناس کشتی آزاد تأکید کرد: حسن کشتی‌گیر خوب و جنگنده‌ای است، البته کامران هم همین طور. او یکی از کشتی‌گیران خوب ماست، اما حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم خودش را بهتر از قاسمپور نشان داده و شاید به همین خاطر است که کادر فنی روی او نظر دارد. به نظرم کامران قاسمپور مدت‌هاست که در آب نمک است. اگر کتف حسن در این مسابقات او را یاری کند کار تمام شده است و به المپیک اعزام می‌شود. یزدانی حتی اگر در این مسابقات هم بد کشتی بگیرد در نهایت به المپیک اعزام خواهد شد.

جوادی تأکید کرد: من تنها نگرانی‌ام این است که خدای نکرده مصدومیت یزدانی تشدید نشود. در مسابقات مجارستان روس‌ها و کشتی‌گیر آمریکایی حضور دارند و سطح مسابقات بالاست. بنابراین این نگرانی وجود دارد که مصدومیت کتف یزدانی تشدید شود. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد و کتف حسن با او یاری کند و بتواند راهی المپیک شود.

وی در مورد بازگشت قاسمپور به وزن ۸۶ کیلوگرم عنوان کرد: حسن یزدانی بهتر از کامران در این وزن کار کرد. قاسمپور هم کشتی‌گیر خوبی است اما واقعیت این است که در این وزن از حسن عقب بود. کامران در وزن ۹۷ کیلوگرم هم نمی‌تواند موفق شود به این خاطر که استایل و توان بدنی‌اش به این وزن نمی‌خورد. او با حریفان قدرتمندی در این وزن باید کار کند. به نظرم بهترین وزن برای او ۹۲ کیلوگرم است که بتواند برای مسابقات جهانی در اوزان غیرالمپیکی بهترین نتیجه را بگیرد.

کد خبر 6091671 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • ایران : تحریم مسابقات مچ اندازی
  • ایران مسابقات مچ اندازی آسیایی ازبکستان را تحریم کرد
  • یزد میزبان والیبال باشگاه‌های مردان آسیا شد
  • میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های آسیا قطعی شد
  •  میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های مردان آسیا قطعی شد
  • رسمی: میزبانی جام باشگاه‌های آسیا به ایران رسید
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم